Обосновани Футболни Прогнози

Факел Воронеж - ФК Тюмен

26 Юли 2017 - 19:00
Факел Воронеж
ФК Тюмен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Факел Воронеж и ФК Тюмен от поредния кръг на шампионата в Русия в Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на ФК Тюмен на Централен стадион на профсъюзите.

Ето и информацията за днешния мач:

Факел Воронеж

Факел Воронеж са 15-ти в класирането с общ сбор от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 мача са вкарали 2 попадения и са допуснали 4 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът на Факел Воронеж е играл един двубой до момента, в който има 1 равенство, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Факел Воронеж са записали 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 4-8.

ФК Тюмен

Отборът на гостите от ФК Тюмен е на 18-то място във временното класиране с една спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 3 двубоя има отрицателна голова разлика 4-7. На чужд терен отборът е изиграл един мач, в който е записал една загуба, реализирал е едва един гол във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на ФК Тюмен имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Факел Воронеж - ФК Тюмен - преки срещи

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата тима, Факел Воронеж е записал 2 успеха, отбора на ФК Тюмен има постигнатa една победа, а в 1 среща двата отбора са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на ФК Тюмен, Домакините от Факел Воронеж имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна неуспех в последния си мач в шампионата на Русия, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Тимът на гостите от ФК Тюмен постигна равенство в последната си среща в Русия, а като гост е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.