Обосновани Футболни Прогнози

Флурьо - Фредрикстад

23 Юли 2017 - 19:00
Флурьо
Фредрикстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
4 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои двубоя от 16-ия кръг на футболния сезон в Адеколиген на Норвегия между футболните състави на Флурьо и Фредрикстад. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите футболисти на Фредрикстад.

Време е за статистиката за предстоящия двубой:

Флурьо

Играчите на Флурьо се намират на 8-ма позиция в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача са вкарали 20 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 20 гола в собствената мрежа. Пред своите предани привърженици отборът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 попадения в мрежата на гостуващите състави и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Флурьо са записали 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 13 попадения и са получили 7 гола от противниковите отбори.

Фредрикстад

Отборът на гостите от Фредрикстад е 14-ти в класирането със събрани 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя има голова разлика 17-21. При гостуванията си съставът е играл 7 двубоя, в които е записал 3 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 6-13.

В предишните си 6 официални мача в Адеколиген футболистите на Фредрикстад са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 10-8.

Флурьо - Фредрикстад - директни мачове

В предишната среща между двата тима, Флурьо е записал една победа, а отбора на Фредрикстад не е постигнал нито 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 последователни успеха в първенството, а у дома е в серия от 2 победи.

Съставът на Фредрикстад има победа в последния кръг в Норвегия, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.