Обосновани Футболни Прогнози

Висла Плоцк - Лехия Гданск

14 Юли 2017 - 19:00
Висла Плоцк
Лехия Гданск
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Висла Плоцк и Лехия Гданск от 31-ия кръг на футболното първенство в Екстракласа на Полша. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Бяло-зелените.

Информацията за предстоящия мач:

Висла Плоцк

Играчите на състава домакин са на 9-та позиция в класирането с актив от 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 30 мача са реализирали 42 гола в противниковата врата и са допуснали 44 попадения в своята врата. Пред своите предани фенове отборът на Висла Плоцк има 15 двубоя, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 20 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Висла Плоцк имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

Лехия Гданск

Гостуващият тим на Лехия Гданск се намира на 4-та позиция в класирането със събрани 53 точки, постигнати след 16 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 мача е успял да отбележи 46 гола в противниковата врата и е получил 37 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът има 15 мача, в които има 4 победи, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 12-21.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Бяло-зелените има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Висла Плоцк - Лехия Гданск - преки двубои

В предишните 2 играни мача между двата противника, Висла Плоцк е постигнал една победа, а отбора на Лехия Гданск също е спечелил една победа, при обща голова разлика 3-3. В последната среща пред своите фенове срещу Лехия Гданск, играчите на Висла Плоцк имат 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините стигна до реми в последния си мач в първенството на Полша, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Лехия Гданск има загуба в последния кръг в Полша, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.