Обосновани Футболни Прогнози

Сеул - Поханг Стийлърс

12 Юли 2017 - 13:30
Сеул
Поханг Стийлърс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Сеул и Поханг Стийлърс от поредния кръг на текущият футболен сезон в К-Лига Класик на Южна Корея. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Поханг Стийлърс.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен двубой:

Сеул

Играчите на състава домакин заемат 7-ма позиция в класирането с общ актив от 25 точки, след 6 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 срещи са реализирали 25 попадения в противниковата врата и са инкасирали 23 попадения в мрежата си. У дома съставът на Сеул е изиграл 10 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в К-Лига Класик футболистите на Сеул имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 9 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни състави.

Поханг Стийлърс

Съставът на гостите от Поханг Стийлърс заема 5-то място във временното подреждане с общ сбор от 29 точки, събрани след 9 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача е реализирал 28 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 26 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 9 мача, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 12-12.

В предишните си 6 официални мача в К-Лига Класик футболистите на Поханг Стийлърс имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Сеул - Поханг Стийлърс - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Сеул е спечелил една победа, състава на Поханг Стийлърс е постигнал 3 успеха, а в един двубой двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 мача у дома срещу Поханг Стийлърс, футболистите на Сеул са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Сеул има неуспех в последната си среща в първенството на Южна Корея, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Съставът на гостите постигна равенство в предишния кръг в първенството на Южна Корея, а при визитите си постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.