Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Шелбърн

7 Юли 2017 - 21:45
Атлон Таун
Шелбърн
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
1 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболистите на Атлон Таун и Шелбърн от 19-ия кръг на първенството в Ирландия в Първа Дивизия. Треньора на домакините извежда на Атлон Таун своите футболисти срещу Шелбърн.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Атлон Таун

Футболистите на домакините заемат 7-ма позиция в таблицата с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 мача са вкарали 21 гола и са инкасирали 45 гола в своята мрежа. Като домакин отборът е играл 9 срещи до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Атлон Таун има записани 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, като са реализирали 6 попадения и са инкасирали 17 гола.

Шелбърн

Гостуващият отбор на Шелбърн е 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 18-22. На чужд терен съставът е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 10-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Шелбърн е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Атлон Таун - Шелбърн - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, Атлон Таун има постигнатa една победа, а отбора на Шелбърн има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 4-11. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Шелбърн, Домакините от Атлон Таун имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата на Ирландия, а у дома постигна реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Шелбърн стигна до реми в последния кръг в Ирландия, а като гост е с 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.