Обосновани Футболни Прогнози

Пейкан Техеран - Падидех Хорасан Машхад

28 Юли 2017 - 19:15
Пейкан Техеран
Падидех Хорасан Машхад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска забелязах срещата от 2-ия кръг на първенството в Иран в Про Лига между отборите на Пейкан Техеран и Падидех Хорасан Машхад. Пейкан Техеран излизат срещу противниковия футболен отбор на Падидех Хорасан Машхад на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Пейкан Техеран

Пейкан Техеран са 9-ти във временното класиране без записана точка, от началото на новия сезон, като са реализирали 0 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 0 попадения във вратата си. Пред своите предани фенове Пейкан Техеран все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Пейкан Техеран има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 10 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Падидех Хорасан Машхад

Гостуващият отбор на Падидех Хорасан Машхад е 9-ти във временното класиране без записана точка, от старта на новия шампионат, като има голова разлика 0-0. При визитите си съставът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Про Лига играчите на Падидех Хорасан Машхад имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4-9.

Пейкан Техеран - Падидех Хорасан Машхад - директни двубои

В последните 4 играни мача между двата отбора, тимът на Пейкан Техеран е постигнал 1 победа, отбора на Падидех Хорасан Машхад също има спечеленa една победа, а в 2 двубоя двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 2-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Падидех Хорасан Машхад, Домакините от Пейкан Техеран нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е с 3 поредни победи в шампионата, а у дома има победа в предишния си двубой.

Тимът на Падидех Хорасан Машхад е в серия от 4 загуби в първенството на Иран, а на чужд терен е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.