Обосновани Футболни Прогнози

Дъглас Хейг - Бока Унидос

8 Юли 2017 - 20:00
Дъглас Хейг
Бока Унидос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от 40-ия кръг на сезона в Аржентина в турнира Примера Б Насионал между тимовете на Дъглас Хейг и Бока Унидос. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Мигел Моралес своите футболисти срещу Бока Унидос.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Дъглас Хейг

Дъглас Хейг са 18-ти в класирането със събрани 45 точки, записани след 10 победи, 15 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 мача са успели да реализират 35 попадения и са получили 45 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Мигел Моралес Дъглас Хейг има 19 срещи, в които има 6 победи, 8 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Б Насионал съставът на Дъглас Хейг има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Бока Унидос

Съставът на гостите от Бока Унидос е 21-ви във временното подреждане с 40 точки, от 9 победи, 13 равенства и 17 загуби от започването на сезона, като в изиграните 39 мача е вкарал 37 гола и е допуснал 50 попадения в своята мрежа. Навън тимът има 19 мача досега, в които има 2 победи, 9 равенства и 8 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Б Насионал играчите на Бока Унидос са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Дъглас Хейг - Бока Унидос - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Дъглас Хейг не е записал нито една победа, отбора на Бока Унидос има записани 3 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Бока Унидос, Домакините от Дъглас Хейг нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Дъглас Хейг има победа в предишния кръг в първенството на Аржентина, а на собствения си стадион е с 2 ремита.

Тимът на Бока Унидос има неуспех в предишния кръг в Аржентина, а при гостуванията си има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.