Обосновани Футболни Прогнози

Файзканд Хулбук - Истаравшан

25 Април 2020 - 14:30
Файзканд Хулбук
Истаравшан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Файзканд Хулбук и Истаравшан от 4-ия кръг на футболното първенство в Таджикистан в Висша Лига. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Истаравшан.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Файзканд Хулбук

Домакините от Файзканд Хулбук заемат 4-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните 3 двубоя имат голова разлика 5-4. Пред собствените си предани почитатели Файзканд Хулбук е играл 1 мач до момента, в който има 1 победа, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в своята врата.

В последните си 3 срещи в първенството играчите на Файзканд Хулбук имат в актива си 1 победа, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 5-4.

Истаравшан

Отборът на гостите от Истаравшан е 10-ти във временното класиране без нито една точка, след 3 поражения от старта на новото първенство, като в изиграните 3 мача има голова разлика 2-9. Далеч от дома съставът е играл 2 срещи досега, в които има 2 поредни поражения, реализирал е 2 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Истаравшан е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 12 гола.

Файзканд Хулбук - Истаравшан - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините стигна до реми в последния кръг в първенството на Таджикистан, а на собствения си стадион има победа в последната си среща.

Отборът на Истаравшан е в серия от 3 загуби в шампионата на Таджикистан, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.