Обосновани Футболни Прогнози

Лес Лиерес - Атлетико Олимпик

4 Април 2020 - 17:00
Лес Лиерес
Атлетико Олимпик
Прогноза: X2
Коефициент: 1.22
1 - 3
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния мач между футболните отбори на Лес Лиерес и Атлетико Олимпик от поредния кръг на настоящето първенство в Бурунди в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Атлетико Олимпик.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Лес Лиерес

Играчите на отбора домакин са на 16-та позиция в таблицата със събрани 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача са реализирали 22 гола и са получили 53 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Лес Лиерес е изиграл 13 срещи досега, в които има 4 победи, едно равенство и 8 загуби, при голова разлика 14-24.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Лес Лиерес има в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Атлетико Олимпик

Гостуващият отбор на Атлетико Олимпик заема 12-та позиция в класирането с 31 точки, записани след 8 победи, 7 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 25 мача има голова разлика 39-37. Далеч от дома съставът има 11 срещи, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на посрещащите го състави и е получил 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Атлетико Олимпик има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-7.

Лес Лиерес - Атлетико Олимпик - преки мачове

В последният мач между двата съперника, тимът на Лес Лиерес не е спечелил нито 1 победа, а състава на Атлетико Олимпик е записал 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Лес Лиерес е с 5 поредни поражения в шампионата на Бурунди, а у дома е с 2 поражения.

Тимът на Атлетико Олимпик постигна успех в последния кръг в първенството на Бурунди, а на чужд терен има успех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.