Обосновани Футболни Прогнози

Тайван Стийл - Тайпауър

19 Април 2020 - 11:00
Тайван Стийл
Тайпауър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.52
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за срещата между футболистите на Тайван Стийл и Тайпауър от 2-ия кръг на настоящето футболно първенство в Тайван в Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Тайпауър на.

Ето и информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Тайван Стийл

Играчите на Тайван Стийл са на второ място във временното подреждане с 3 точки, след 1 победа от началото на новия сезон, като са отбелязали 4 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 2 попадения в мрежата си. Като домакин Тайван Стийл все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Тайван Стийл е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10-11.

Тайпауър

Гостуващият отбор на Тайпауър е трети в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа от старта на новото първенство, като е успял да вкара 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 2 попадения в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 1 двубой, в който има 1 победа, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Тайпауър са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са намъкнали на противника си 12 гола и са им вкарали 7 гола.

Тайван Стийл - Тайпауър - преки двубои

В последните 3 двубоя между двата противника, отборът на Тайван Стийл не е спечелил нито една победа, Тайпауър има записани 2 успеха, а в 1 среща двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 срещи у дома с отбора на Тайпауър, играчите на Тайван Стийл нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в предишната си среща в първенството на Тайван, а у дома е с 3 загуби.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си мач в шампионата, а при гостуванията си е с 4 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.52 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.