Обосновани Футболни Прогнози

Славия Мозир - Рух Брест

13 Април 2020 - 17:30
Славия Мозир
Рух Брест
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да се спра на срещата между Славия Мозир и Рух Брест от поредния кръг на сезона в Премиер Лига на Беларус. Славия Мозир посрещат на домашния си стадион гостуващия отбор на Рух Брест.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Славия Мозир

Домакините от Славия Мозир са 7-ми във временното класиране с 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 3 двубоя са вкарали 5 попадения в противниковата врата и са инкасирали 5 гола в собствената мрежа. На своя терен Славия Мозир е играл един двубой досега, в който е записал 1 победа, при голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига тимът на Славия Мозир има записани 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 10 гола и са получили 10 гола от съперниците си.

Рух Брест

Гостуващият тим на Рух Брест е 13-ти във временното класиране с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 1-2. На чужд терен отборът е изиграл 2 двубоя, в които има 1 победа и една загуба, реализирал е само едно попадение във вратата на посрещащите го състави и е допуснал един гол в мрежата си.

В последните си 3 официални мача в Премиер Лига съставът на Рух Брест е постигнал една победа и 2 загуби, като са вкарали 1 гола и са инкасирали 2 попадения.

Славия Мозир - Рух Брест - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 победи в шампионата на Беларус, а на собствения си стадион е с 3 победи.

Съставът на гостите от Рух Брест е с 2 поредни поражения в първенството, а далеч от дома допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.