Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Минск - Неман

16 Април 2020 - 19:30
Динамо Минск
Неман
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 5-ия кръг на футболния сезон в Премиер Лига на Беларус между футболните състави на Динамо Минск и Неман. Динамо Минск приемат на Динамо гостуващия футболен отбор на Неман.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Динамо Минск

Футболистите на отбора домакин са на 14-та позиция в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 4 мача имат голова разлика 4-5. У дома Динамо Минск е играл 2 срещи до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Динамо е записал 1 победа и 5 загуби, като са записали 5 попадения и са им вкарали 11 гола.

Неман

Гостуващият състав на Неман е 11-ти във временното подреждане със събрани 5 точки, събрани след 1 победа, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 4 срещи има положителна голова разлика 3-2. При визитите си съставът има 2 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е получил само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на Неман са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Динамо Минск - Неман - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Динамо Минск е постигнал 4 успеха, а Неман е постигнал една победа, при обща голова разлика 5-1. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Неман, Домакините от Динамо Минск са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последния си двубой.

Съставът на Неман е с 2 последователни равни срещи в шампионата на Беларус, а като гост записа реми в последния си мач.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.