Обосновани Футболни Прогнози

Белшина Бобруйск - ФК Смолевичи

17 Април 2020 - 17:30
Белшина Бобруйск
ФК Смолевичи
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за мача от 5-ия кръг на текущото футболно първенство в Беларус в турнира Премиер Лига между футболните състави на Белшина Бобруйск и ФК Смолевичи. Футболистите на Белшина Бобруйск приемат на своя терен гостуващия отбор на ФК Смолевичи.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Белшина Бобруйск

Футболистите на домакините от Белшина Бобруйск се намират на 16-то място в таблицата с една спечелена точка, след 1 равенство и 3 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 4 двубоя са реализирали 2 гола и са допуснали 6 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани привърженици Белшина Бобруйск е изиграл 2 срещи до момента, в които има 2 поражения,, при обща голова разлика 1-4.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Белшина Бобруйск са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

ФК Смолевичи

Тимът на гостите от ФК Смолевичи се намира на 15-то място във временното класиране с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 4 двубоя е успял да вкара 1 гола и е получил 3 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е едва едно попадение във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на ФК Смолевичи са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Белшина Бобруйск - ФК Смолевичи - преки мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 поредни загуби.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния си мач в шампионата на Беларус, а на чужд терен е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.