Обосновани Футболни Прогнози

Рух Брест - ФК Минск

18 Април 2020 - 16:00
Рух Брест
ФК Минск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболната среща от 6-ия кръг на сезона в Беларус в турнира Премиер Лига между съставите на Рух Брест и ФК Минск. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу ФК Минск.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен двубой:

Рух Брест

Домакините са 14-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, постигнати след 1 победа, едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 срещи са отбелязали 1 гола в противниковата врата и са инкасирали 2 попадения в мрежата си. На своя терен Рух Брест има 1 двубой досега, в който е записал една загуба, при обща голова разлика 0-1.

В последните си 4 изиграни срещи в първенството отборът на Рух Брест има записани една победа, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 1-2.

ФК Минск

Гостуващият отбор на ФК Минск заема 11-та позиция във временното класиране с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 4 мача има голова разлика 6-8. Като гост отборът има 2 срещи до момента, в които има една победа и една загуба, отбелязал е 3 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на ФК Минск са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 8 гола и са получили 9 гола от футболистите на съперниците си.

Рух Брест - ФК Минск - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последния кръг в Беларус, а у дома има неуспех в последния си мач.

Съставът на гостите е с 2 поредни поражения в първенството, а при визитите си допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.