Обосновани Футболни Прогнози

ФК Смолевичи - Динамо Минск

24 Април 2020 - 18:00
ФК Смолевичи
Динамо Минск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на шампионата в Беларус в турнира Премиер Лига между футболните състави на ФК Смолевичи и Динамо Минск. Играчите на ФК Смолевичи приемат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Динамо Минск.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

ФК Смолевичи

Футболистите на ФК Смолевичи са 15-ти във временното класиране с актив от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 5 срещи имат отрицателна голова разлика 2-4. Пред собствените си горещи привърженици ФК Смолевичи е изиграл един мач досега, в който е записал 1 равенство, като все още не е успял да се разпише във вратата на съперниците си и все още не е получил нито едно попадение в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на ФК Смолевичи е записал 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика 3 вкарани и 5 получени гола.

Динамо Минск

Гостуващият тим на Динамо Минск е 12-ти в класирането с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 5 двубоя е реализирал 6 гола и е позволил да му отбележат 5 гола в своята врата. При визитите си отборът има 2 двубоя, в които е записал 2 загуби, при голова разлика 2-4.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Динамо Минск е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

ФК Смолевичи - Динамо Минск - директни срещи

В предишните 2 срещи между двата отбора, тимът на ФК Смолевичи не е спечелил нито една победа, а отбора на Динамо Минск е записал 2 победи, при обща голова разлика 0-4. В предишната среща на своя терен срещу Динамо Минск, Домакините от ФК Смолевичи нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а на собствения си терен записа равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите от Динамо Минск има успех в последния си мач в Беларус, а при визитите си е с 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.