Обосновани Футболни Прогнози

ФК Смолевичи - Шахтьор Солигорск

12 Април 2020 - 17:00
ФК Смолевичи
Шахтьор Солигорск
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач между отборите на ФК Смолевичи и Шахтьор Солигорск от 5-ия кръг на сезона в Премиер Лига на Беларус. ФК Смолевичи излизат срещу противниковия отбор на Шахтьор Солигорск на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящия двубой:

ФК Смолевичи

Футболистите на ФК Смолевичи са на 15-то място в класирането само с една спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 3 срещи са реализирали 1 гола и са инкасирали 3 гола в мрежата си. У дома ФК Смолевичи все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на ФК Смолевичи имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Шахтьор Солигорск

Гостуващият отбор на Шахтьор Солигорск се намира на 10-та позиция в класирането с 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 срещи има положителна голова разлика 2-1. На чужд терен отборът е изиграл 1 мач, в който има 1 победа, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига футболистите на Шахтьор Солигорск са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-3.

ФК Смолевичи - Шахтьор Солигорск - директни срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, отборът на ФК Смолевичи не е спечелил нито една победа, а отбора на Шахтьор Солигорск има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 0-3. В последната среща у дома срещу Шахтьор Солигорск, играчите на ФК Смолевичи нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни поражения в шампионата на Беларус, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите записа реми в предишната си среща в Беларус, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.