Обосновани Футболни Прогнози

ФК Витебск - ФК Смолевичи

5 Април 2020 - 16:00
ФК Витебск
ФК Смолевичи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от крайно високите коефициенти в футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Премиер Лига на Беларус между ФК Витебск и ФК Смолевичи. ФК Витебск излизат срещу играчите на ФК Смолевичи на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящата среща:

ФК Витебск

Домакините са 11-ти в класирането с общ актив от 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 двубоя са отбелязали 1 попадения и са получили 2 гола в мрежата си. Като домакин ФК Витебск има 1 мач досега, в който има 1 победа, при голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига играчите на ФК Витебск имат записани една победа и 5 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 2 попадения и са инкасирали 9 попадения от футболистите на своите противници.

ФК Смолевичи

Гостуващият тим на ФК Смолевичи е на 15-то място в таблицата с една записана точка, след едно равенство и една загуба от започването на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 2 срещи има голова разлика 1-2. Навън съставът има 2 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма победа навън, вкарал е едва един гол в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига тимът на ФК Смолевичи има в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика 4-7.

ФК Витебск - ФК Смолевичи - директни мачове

В последните 2 сблъсъка между двата отбора, ФК Витебск е постигнал една победа, тима на ФК Смолевичи не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-1. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на ФК Смолевичи, футболистите на ФК Витебск са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на ФК Витебск допусна загуба в предишната си среща в първенството на Беларус, а на собствения си терен има победа в предишния си мач.

Тимът на ФК Смолевичи допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на чужд терен допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.