Обосновани Футболни Прогнози

Городея - Динамо Минск

11 Април 2020 - 18:00
Городея
Динамо Минск
Прогноза: X2
Коефициент: 1.14
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните състави на Городея и Динамо Минск от 4-ия кръг на настоящият футболен сезон в Премиер Лига на Беларус. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Динамо Минск на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Городея

Городея са 14-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 3 мача са вкарали 1 попадения в противниковата врата и са получили 3 попадения в мрежата си. Като домакин съставът има 1 двубой, в който е записал една загуба, като все още не се е разписал в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига футболистите на Городея са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-7.

Динамо Минск

Съставът на гостите от Динамо Минск е на 11-то място в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 4-4. Навън тимът има един двубой, в който има 1 загуба, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига съставът на Динамо Минск има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Городея - Динамо Минск - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Городея е записал 2 победи, а отбора на Динамо Минск има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 7-8. В предишните 2 срещи у дома с Динамо Минск, футболистите на Городея са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Городея има успех в предишния кръг в първенството на Беларус, а у дома е с 2 поражения.

Тимът на Динамо Минск има победа в последния си двубой в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.14 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.