Обосновани Футболни Прогнози

Лас Палмас - Депортиво Ла Коруня

30 Октомври 2017 - 22:00
Лас Палмас
Депортиво Ла Коруня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе сблъсъка между съставите на Лас Палмас и Депортиво Ла Коруня от поредния кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион. Треньорът на домакините Пако Айестеран извежда своите играчи срещу Депор на Естадио Гран Канария.

Време е за информацията за предстоящия сблъсък:

Лас Палмас

Лас Палмас са 18-ти във временното класиране с 6 точки, след 2 победи и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя имат отрицателна голова разлика 7-22. Като домакин отборът е изиграл 4 двубоя до момента, в които има една победа и 3 загуби, при обща голова разлика 4-12.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Лас Палмас имат записани 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3-15.

Депортиво Ла Коруня

Съставът на гостите от Депортиво Ла Коруня е 16-ти във временното класиране с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача има отрицателна голова разлика 10-18. Далеч от дома тимът има 4 двубоя, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Супердепор са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Лас Палмас - Депортиво Ла Коруня - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на Лас Палмас е постигнал една победа, отбора на Депортиво Ла Коруня има постигнати 3 победи, а в един мач двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 мача на своя терен срещу Депортиво Ла Коруня, Домакините от Лас Палмас нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Лас Палмас е с 5 поражения в Испания, а у дома е с 2 последователни поражения.

Отборът на Депортиво Ла Коруня има загуба в последния си мач в първенството, а като гост записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.