Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Сътън Юнайтед

24 Октомври 2017 - 21:45
Алдършот Таун
Сътън Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболистите на Алдършот Таун и Сътън Юнайтед от поредния кръг на сезона в Национална Лига на Англия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Алдършот Таун

Алдършот Таун са 7-ми в таблицата с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 мача са реализирали 26 попадения и са допуснали 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Алдършот Таун е изиграл 8 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Алдършот Таун е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-9.

Сътън Юнайтед

Тимът на гостите от Сътън Юнайтед е 5-ти във временното подреждане с 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 16 мача има положителна голова разлика 22-20. При визитите си отборът е играл 8 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига тимът на Сътън Юнайтед е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-9.

Алдършот Таун - Сътън Юнайтед - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата тима, Алдършот Таун има постигнатa 1 победа, а отбора на Сътън Юнайтед също е постигнал 1 победа, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща у дома срещу Сътън Юнайтед, Домакините от Алдършот Таун са записали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините има успех в последния си двубой в шампионата на Англия, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Сътън Юнайтед записа реми в последната си среща в Англия, а като гост е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.