Обосновани Футболни Прогнози

Ред Бул Залцбург - Волфсбергер

1 Октомври 2017 - 20:00
Ред Бул Залцбург
Волфсбергер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе двубоя от поредния кръг на шампионата в Бундеслига на Австрия между съставите на Ред Бул Залцбург и Волфсбергер. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Волфсбергер.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Ред Бул Залцбург

Домакините от Ред Бул Залцбург са 2-ри в таблицата с актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 9 мача имат положителна голова разлика 18-7. Като домакин Ред Бул Залцбург е изиграл 5 срещи, в които е записал 2 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 13 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Булс е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Волфсбергер

Гостуващият състав на Волфсбергер е 8-ми във временното класиране с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е вкарал 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът е изиграл 4 срещи, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 5 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига съставът на Волфсбергер е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Ред Бул Залцбург - Волфсбергер - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Булс е постигнал 3 победи, тима на Волфсбергер не е постигнал нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 10-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Волфсбергер, Домакините от Ред Бул Залцбург са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния кръг в Австрия, а на собствения си терен е с 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от Волфсбергер има поражение в предишния кръг в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.