Обосновани Футболни Прогнози

Бурж-Перона - Оксер

27 Октомври 2017 - 21:00
Бурж-Перона
Оксер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 13-ия кръг на първенството във Франция в турнира Лига 2 между съставите на Бурж-Перона и Оксер. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Оксер.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Бурж-Перона

Домакините от Бурж-Перона заемат 17-то място в класирането с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 12 мача са успели да отбележат 14 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 25 попадения в мрежата си. На своя терен Бурж-Перона е играл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 9 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Бурж-Перона са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 13 получени гола.

Оксер

Гостуващият състав на Оксер е 11-ти във временното подреждане със събрани 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 срещи е вкарал 13 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 17 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 6 двубоя до момента, в които има една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-12.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Оксер са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Бурж-Перона - Оксер - преки двубои

В последните 4 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Бурж-Перона е постигнал 2 победи, тима на Оксер има спечеленa една победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Оксер, играчите на Бурж-Перона нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Бурж-Перона е с 3 последователни поражения в първенството на Франция, а на своя стадион има неуспех в предишния си мач.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в шампионата на Франция, а далеч от дома стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.