Обосновани Футболни Прогнози

Унион Адарве - Реал Мадрид Кастиля

22 Октомври 2017 - 13:00
Унион Адарве
Реал Мадрид Кастиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои мача от 10-ия кръг на сезона в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания между тимовете на Унион Адарве и Реал Мадрид Кастиля. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Реал Мадрид Кастиля.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния мач:

Унион Адарве

Домакините са 13-ти в класирането със събрани 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 срещи са успели да реализират 10 гола и са получили 12 гола в мрежата си. У дома Унион Адарве има 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-5.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 1 тимът на Унион Адарве има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 6 гола от футболистите на своите противници.

Реал Мадрид Кастиля

Гостуващият състав на Реал Мадрид Кастиля е 15-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има голова разлика 8-10. Навън тимът има 4 срещи, в които е записал 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 1 тимът на Реал Мадрид Кастиля е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-7.

Унион Адарве - Реал Мадрид Кастиля - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Унион Адарве постигна победа в предишната си среща в първенството на Испания, а у дома има неуспех в последния си мач.

Тимът на гостите от Реал Мадрид Кастиля постигна реми в предишната си среща в Испания, а на чужд терен е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.