Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво дел Сулия - Каракас

18 Октомври 2017 - 22:00
Депортиво дел Сулия
Каракас
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на първенството в Венецуела в турнира Примера Дивисион между футболните състави на Депортиво дел Сулия и Каракас.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Депортиво дел Сулия

Футболистите на отбора домакин са 10-ти в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 14 мача имат отрицателна голова разлика 15-18. У дома Депортиво дел Сулия е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-4.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Депортиво дел Сулия са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Каракас

Тимът на гостите от Каракас е 4-ти във временното класиране със събрани 25 точки, от 8 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача е реализирал 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в своята мрежа. Навън отборът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 3 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е получил 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Червените от Авила са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са получили 4 попадения от противниковите отбори.

Депортиво дел Сулия - Каракас - директни срещи

В последните 3 сблъсъка между двата противника, Депортиво дел Сулия е спечелил 2 победи, а тима на Каракас е записал една победа, при обща голова разлика 5-5. В предишната среща на своя стадион срещу състава на Каракас, футболистите на Депортиво дел Сулия са записали една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Депортиво дел Сулия е в серия от 2 поредни победи в шампионата на Венецуела, а на собствения си стадион е с 2 последователни успеха.

Съставът на Каракас е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.