Обосновани Футболни Прогнози

Карл Цайс Йена - Падерборн

28 Октомври 2017 - 15:00
Карл Цайс Йена
Падерборн
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
3 - 1
непозната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Трета Лига на Германия между Карл Цайс Йена и Падерборн.

Факти и статистика за днешния двубой:

Карл Цайс Йена

Играчите на Карл Цайс Йена са 17-ти във временното подреждане с актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 11-17. На домашна сцена отборът е играл 6 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Карл Цайс Йена имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 8 попадения и са инкасирали 8 гола.

Падерборн

Гостуващият състав на Падерборн е на първо място в таблицата с временното класиране със събрани 34 точки, постигнати след 11 победи, 1 равенство и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 13 срещи има положителна голова разлика 36-14. Навън отборът има 6 срещи, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига отборът на Ес Це Пе има записани 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 17-5.

Карл Цайс Йена - Падерборн - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има неуспех в последния си двубой в шампионата, а на своя стадион е с 2 успеха.

Тимът на гостите от Падерборн е в серия от 4 победи в шампионата на Германия, а като гост постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.