Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Никозия - Аполон Лимасол

25 Октомври 2017 - 18:00
Апоел Никозия
Аполон Лимасол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
отложен

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на първенството в Кипър в Първа Дивизия между футболистите на Апоел Никозия и Аполон Лимасол. Легендите излизат срещу гостуващите играчи на Аполон Лимасол на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешната среща:

Апоел Никозия

Домакините заемат 7-мо място в класирането с 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са реализирали 8 гола и са получили 5 попадения във вратата си. Като домакин съставът има 2 мача досега, в които има една победа и 1 загуба, реализирал е 2 попадения във вратата на своите гости и е допуснал едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Легендите имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Аполон Лимасол

Гостуващият тим на Аполон Лимасол е 5-ти в класирането с 12 точки, след 3 победи и 3 равенства, като тима все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните 6 мача е вкарал 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 3 мача до момента, в които има 3 поредни равни срещи, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Бегълците има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 13 попадения и са получили 5 гола.

Апоел Никозия - Аполон Лимасол - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Апоел Никозия има спечелени 2 успеха, отбора на Аполон Лимасол също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 3-4. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Аполон Лимасол, футболистите на Апоел Никозия нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в предишния си двубой в Кипър, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Отборът на гостите от Аполон Лимасол постигна победа в предишния си мач в шампионата на Кипър, а далеч от дома е в серия от 4 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.