Обосновани Футболни Прогнози

Казертана - Виртус Франкавила

3 Октомври 2017 - 17:30
Казертана
Виртус Франкавила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на двубоя между отборите на Казертана и Виртус Франкавила от поредния кръг на текущият сезон в Италия в турнира Лега Про - Група С.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия сблъсък:

Казертана

Домакините от Казертана заемат 16-та позиция във временното подреждане с общ актив от 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 мача са вкарали 4 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 6 гола в мрежата си. На своя стадион съставът на Казертана е играл 2 срещи досега, в които има 1 победа и една загуба, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Казертана имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 4 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Виртус Франкавила

Отборът на гостите от Виртус Франкавила се намира на 8-мо място в таблицата с временното подреждане с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 5-7. При гостуванията си тимът има 2 срещи, в които е записал 1 победа и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални мача в Лега Про - Група С отборът на Виртус Франкавила е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Казертана - Виртус Франкавила - директни мачове

В последните 2 играни двубоя между двата състава, Казертана е постигнал една победа, а състава на Виртус Франкавила също е постигнал една победа, при обща голова разлика 2-4. В предишната среща на своя стадион срещу Виртус Франкавила, играчите на Казертана са записали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Казертана е с 2 поредни загуби в шампионата, а на собствения си стадион има неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Виртус Франкавила постигна равенство в предишния си мач в първенството, а при визитите си има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.