Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Барселона Б

11 Октомври 2017 - 21:00
Нумансия
Барселона Б
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам двубоя от поредния кръг на шампионата в Сегунда Дивисион на Испания между отборите на Нумансия и Барселона Б. Треньора на домакините извежда на Нуево Естадио Лос Пахаритос своите футболисти срещу гостуващите играчи на Барселона Б.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Нумансия

Играчите на Нумансия са 4-ти във временното класиране със събрани 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 12-7. На домашна сцена отборът на Нумансия е изиграл 4 мача, в които има само победи, при голова разлика 10-1.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Рохийос е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Барселона Б

Гостуващият състав на Барселона Б заема 15-то място в класирането с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 11-10. При гостуванията си отборът има 3 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и нито 1 загуба навън, при голова разлика 5-4.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Барселона Б има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 9 попадения и са допуснали 9 попадения от футболистите на своите противници.

Нумансия - Барселона Б - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Нумансия има спечелени 2 успеха, отбора на Барселона Б също има записани 2 успеха, а в една среща двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Барселона Б, Домакините от Нумансия имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Нумансия допусна поражение в предишния си двубой в първенството, а у дома е с 4 победи.

Съставът на гостите от Барселона Б записа равенство в предишната си среща в Испания, а далеч от дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.