Обосновани Футболни Прогнози

Заглембие Любин - Висла Краков

31 Октомври 2016 - 20:00
Заглембие Любин
Висла Краков
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между съставите на Заглембие Любин и Висла Краков от 14-ия кръг на текущото футболно първенство в Екстракласа на Полша. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу играчите на Висла Краков.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Заглембие Любин

Домакините от Заглембие Любин заемат 4-то място в класирането с общ сбор от 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 20-11. На собствения си стадион Заглембие Любин отборът е играл 7 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа съставът на Ченгетата има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Висла Краков

Тимът на гостите от Висла Краков се намира на 15-та позиция в класирането с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 мача е отбелязал 14 гола и е допуснал 22 гола в мрежата си. На чужд терен съставът има 7 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа играчите на Висла Краков са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Заглембие Любин - Висла Краков - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ченгетата е записал 2 победи, Висла Краков също е записал 2 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Бялата звезда, Домакините от Заглембие Любин са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Заглембие Любин постигна победа в предишната си среща в шампионата, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Висла Краков постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Полша, а като гост постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.