Обосновани Футболни Прогнози

Реал Хаен - Ла Рода

2 Октомври 2016 - 19:00
Реал Хаен
Ла Рода
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 7-ия кръг на шампионата в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 4 между тимовете на Реал Хаен и Ла Рода. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Ла Рода на Нуево Естадио Виктория.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Реал Хаен

Домакините са 8-ми във временното подреждане с 8 точки, след 1 победа и 5 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 8-5. У дома Реал Хаен има 3 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 7-4.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Реал Хаен са постигнали една победа, 5 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 8 попадения и са допуснали 5 попадения.

Ла Рода

Гостуващият отбор на Ла Рода се намира на 20-та позиция в класирането с 1 точка, след 1 равенство и 5 загуби от започването на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 8-14. Навън тимът е изиграл 3 двубоя, в които е записал 3 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Ла Рода имат записани 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са отбелязали 8 гола и са им вкарали 14 гола.

Реал Хаен - Ла Рода - преки срещи

В предишните 4 играни срещи между двата съперника, съставът на Реал Хаен има записанa 1 победа, отбора на Ла Рода също е постигнал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-2. В предишните 2 мача у дома срещу тима на Ла Рода, играчите на Реал Хаен нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е в серия от 5 последователни равенствa в шампионата на Испания, а у дома е с 2 последователни ремита.

Тимът на гостите е с 4 последователни загуби в първенството, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.