Обосновани Футболни Прогнози

Пас Янина - Лариса

23 Октомври 2016 - 18:15
Пас Янина
Лариса
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 6-ия кръг на шампионата в Гърция в Супер Лига между тимовете на Пас Янина и Лариса. Треньора на домакините извежда на Зосимадес своите футболисти срещу противниковия отбор на Лариса.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Пас Янина

Домакините са на 8-мо място в класирането с 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 4 срещи са вкарали 4 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 4 попадения във вратата си. У дома тимът на Пас Янина е изиграл 2 двубоя досега, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 3-0.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига футболистите на Пас Янина са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 7-4.

Лариса

Отборът на гостите от Лариса е на 10-та позиция в класирането с актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя има отрицателна голова разлика 5-7. Навън тимът е изиграл 2 срещи досега, в които има едно равенство и една загуба и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига тимът на Лариса има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-13.

Пас Янина - Лариса - преки срещи

В последните 2 изиграни срещи между двата отбора, отборът на Пас Янина е спечелил една победа, отбора на Лариса не е спечелил нито една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-0. В последната среща у дома с отбора на Лариса, футболистите на Пас Янина са записали една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Пас Янина има успех в последната си среща в Гърция, а на своя стадион записа реми в предишния си мач.

Отборът на гостите има загуба в предишния кръг в Гърция, а при гостуванията си постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.