Обосновани Футболни Прогнози

Магдебург - Кемницер

22 Октомври 2016 - 15:00
Магдебург
Кемницер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 4
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за футболния двубой между футболистите на Магдебург и Кемницер от 12-ия кръг на шампионата в Трета Лига на Германия. Магдебург посрещат на МДЦЦ-Арена гостуващия футболен отбор на Кемницер.

Информацията за днешния футболен мач:

Магдебург

Магдебург се намират на 12-та позиция във временното класиране със събрани 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 11 мача имат положителна голова разлика 15-12. Пред своите верни привърженици Магдебург е играл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Магдебург е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-4.

Кемницер

Гостуващият състав на Кемницер е 14-ти в таблицата с 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 15-12. На чужд терен отборът има 5 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 5-9.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Кемницер са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10-7.

Магдебург - Кемницер - преки мачове

В последните 2 играни мача между двата противника, съставът на Магдебург е спечелил една победа, състава на Кемницер няма спечелена нито една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-0. В предишната среща у дома с Кемницер, футболистите на Магдебург имат една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Магдебург има поражение в последната си среща в Германия, а на своя стадион е с 2 успеха.

Отборът на гостите от Кемницер постигна успех в предишната си среща в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.