Обосновани Футболни Прогнози

Ийстли - Дагенъм и Редбридж

8 Октомври 2016 - 17:00
Ийстли
Дагенъм и Редбридж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на сблъсъка от 15-ия кръг на текущият сезон в Национална Лига на Англия между съставите на Ийстли и Дагенъм и Редбридж. Треньора на домакините извежда на Тен Акрес своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Дагенъм и Редбридж.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния двубой:

Ийстли

Домакините от Ийстли заемат 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат голова разлика 26-14. На своя терен Ийстли има 7 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-7.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ийстли са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 11 гола и са получили 6 гола.

Дагенъм и Редбридж

Гостуващият отбор на Дагенъм и Редбридж е трети в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, от 9 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя има положителна голова разлика 24-11. Като гост тимът е изиграл 7 двубоя, в които има 4 победи и 3 загуби, при голова разлика 13-9.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Дагенъм и Редбридж имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 12 попадения и са получили 4 попадения.

Ийстли - Дагенъм и Редбридж - директни двубои

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Ийстли постигна успех в предишния кръг в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите допусна загуба в последния кръг в шампионата на Англия, а като гост допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.