Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Ковиля - Фамаликао

9 Октомври 2016 - 18:00
Спортинг Ковиля
Фамаликао
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 11-ия кръг на шампионата в Сегунда Лига на Португалия между футболистите на Спортинг Ковиля и Фамаликао. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Фамаликао.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Спортинг Ковиля

Домакините от Спортинг Ковиля са 21-ви във временното класиране с актив от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя са отбелязали 6 попадения и са инкасирали 11 попадения в своята мрежа. На своя стадион Комплексо де Спортиво Ковиля отборът е изиграл 4 мача досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Лига съставът на Лъвовете от планината е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Фамаликао

Гостуващият тим на Фамаликао е 17-ти в класирането с 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя има отрицателна голова разлика 11-16. Като гост тимът е изиграл 4 срещи, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е едва един гол в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Фамаликао има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-12.

Спортинг Ковиля - Фамаликао - преки двубои

В предишните 2 играни двубоя между двата противника, Спортинг Ковиля не е постигнал нито една победа, отбора на Фамаликао има постигнатa една победа, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща на своя терен с отбора на Фамаликао, Домакините от Спортинг Ковиля нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Спортинг Ковиля записа равенство в предишния кръг в Португалия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.