Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Ним

14 Октомври 2016 - 21:00
Ред Стар Париж
Ним
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Франция в турнира Лига 2 между Ред Стар Париж и Ним. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Ним на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Ред Стар Париж

Домакините от Ред Стар Париж са 16-ти в таблицата с актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат отрицателна голова разлика 4-9. На своя стадион съставът на Ред Стар Париж е изиграл 5 мача, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 1-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ред Стар Париж имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3-4.

Ним

Гостуващият отбор на Ним заема 11-та позиция във временното класиране с 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя е отбелязал 13 попадения и е позволил да му отбележат 11 гола във вратата си. Далеч от дома тимът има 5 срещи до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 9 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 футболистите на Ним имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 12 попадения и са получили 7 гола.

Ред Стар Париж - Ним - преки мачове

В предишните 2 изиграни мача между двата съперника, Ред Стар Париж е постигнал една победа, състава на Ним не е постигнал нито една победа, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 2-1. В последната среща пред своите фенове с Ним, футболистите на Ред Стар Париж са записали една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Ред Стар Париж е в серия от 2 загуби в Франция, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите от Ним постигна реми в последната си среща в шампионата на Франция, а на чужд терен е в серия от 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.