Обосновани Футболни Прогнози

Докса Катокопия - Аполон Лимасол

30 Октомври 2016 - 19:00
Докса Катокопия
Аполон Лимасол
Прогноза: 2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между отборите на Докса Катокопия и Аполон Лимасол от 9-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Кипър. Треньора на домакините извежда на Амохостос своите играчи срещу гостуващите футболисти на Аполон Лимасол.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Докса Катокопия

Футболистите на домакините от Докса Катокопия заемат 12-то място в класирането с 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя са отбелязали 4 гола и са инкасирали 11 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена тимът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, реализирал е 2 гола във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Докса Катокопия има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 2 гола и са получили 7 гола.

Аполон Лимасол

Отборът на гостите от Аполон Лимасол се намира на 5-то място в класирането с общ сбор от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 16-7. На чужд терен съставът има 4 мача до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Бегълците е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 13-7.

Докса Катокопия - Аполон Лимасол - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, Докса Катокопия не е записал нито една победа, а отбора на Аполон Лимасол има постигнати 5 победи, при общо голово съотношение 4-12. В последните 2 срещи у дома срещу Боговете, футболистите на Докса Катокопия нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Докса Катокопия допусна загуба в предишната си среща в шампионата на Кипър, а при домакинствата си постигна равенство в предишния си мач.

Тимът на Аполон Лимасол има успех в последния си двубой в първенството на Кипър, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.