Обосновани Футболни Прогнози

ЛАСК Линц - Винер Нойщат

18 Октомври 2016 - 19:30
ЛАСК Линц
Винер Нойщат
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на ЛАСК Линц и Винер Нойщат от 14-ия кръг на футболното първенство в Австрия в Ерсте Лига. Играчите на ЛАСК Линц излизат срещу гостуващите футболисти на Винер Нойщат на домашния си терен.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

ЛАСК Линц

Футболистите на ЛАСК Линц са трети във временното класиране с актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 срещи имат положителна голова разлика 25-19. У дома Черно-белите има 6 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Лига съставът на Черно-белите е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-11.

Винер Нойщат

Съставът на гостите от Винер Нойщат е на 5-та позиция в класирането с общ сбор от 18 точки, след 6 победи и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 мача има отрицателна голова разлика 17-25. Като гост тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 3 победи и 3 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Винер Нойщат има записани 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 11 гола и са им вкарали 13 попадения.

ЛАСК Линц - Винер Нойщат - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, ЛАСК Линц има записани 2 успеха, Винер Нойщат има постигнатa една победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Винер Нойщат, Домакините от ЛАСК Линц са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от ЛАСК Линц има поражение в последната си среща в Австрия, а на своя стадион стигна до реми в последната си среща.

Тимът на гостите е с 2 победи в шампионата на Австрия, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.