Обосновани Футболни Прогнози

Магдебург - Холщайн Кил

1 Октомври 2016 - 15:00
Магдебург
Холщайн Кил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 10-ия кръг на настоящият шампионат в Германия в Трета Лига между съставите на Магдебург и Холщайн Кил. Треньора на домакините извежда на МДЦЦ-Арена своите играчи срещу гостуващите футболисти на Холщайн Кил.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Магдебург

Домакините заемат 10-та позиция във временното подреждане с актив от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи са вкарали 14 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 11 попадения в мрежата си. Като домакин отборът е играл 4 двубоя досега, в които има 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига съставът на Магдебург е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

Холщайн Кил

Гостуващият отбор на Холщайн Кил заема 6-та позиция във временното класиране с общ сбор от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи е вкарал 13 гола и е получил 6 гола в своята мрежа. Навън тимът е изиграл 4 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига съставът на Холщайн Кил е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-3.

Магдебург - Холщайн Кил - преки срещи

В последните 2 изиграни мача между двата тима, съставът на Магдебург няма постигната нито една победа, тима на Холщайн Кил има спечеленa една победа, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 0-1. В последната среща на своя терен с Холщайн Кил, футболистите на Магдебург нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Магдебург е в серия от 3 последователни победи в първенството, а у дома има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има успех в предишния си мач в първенството на Германия, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.