Обосновани Футболни Прогнози

Заглембие Сосновец - Миедж Легница

16 Октомври 2016 - 18:45
Заглембие Сосновец
Миедж Легница
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 13-ия кръг на настоящето футболно първенство в Полша в Първа Лига между съставите на Заглембие Сосновец и Миедж Легница. Треньора на домакините извежда на Людови своите играчи срещу играчите на Миедж Легница.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Заглембие Сосновец

Заглембие Сосновец са лидери във временното подреждане с общ сбор от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 27-17. На своя терен Заглембие Сосновец има 6 мача досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 15 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Заглембие Сосновец имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 20 гола и получени 14 гола.

Миедж Легница

Съставът на гостите от Миедж Легница е на 6-та позиция в класирането с 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 12 двубоя има положителна голова разлика 15-9. При визитите си тимът има 6 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Миедж Легница е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са записали в вратата на своите противници 11 гола и са инкасирали 4 гола от противниковите състави.

Заглембие Сосновец - Миедж Легница - директни срещи

В последните 2 мача между двата отбора, Заглембие Сосновец има спечеленa 1 победа, а отбора на Миедж Легница също е записал една победа, при общо голово съотношение 4-2. В последната среща на своя стадион с Миедж Легница, играчите на Заглембие Сосновец нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Заглембие Сосновец е в серия от 2 ремита в първенството на Полша, а на собствения си терен постигна реми в предишната си среща.

Тимът на Миедж Легница има успех в предишната си среща в първенството, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.