Обосновани Футболни Прогнози

Брей Уондърърс - Дери Сити

30 Септември 2014 - 21:45
Брей Уондърърс
Дери Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на Брей Уондърърс и Дери Сити от 30-ия кръг на шампионата в Ирландия в Висша Дивизия.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Брей Уондърърс

Играчите на домакините от Брей Уондърърс са на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, натрупани след 5 победи, 8 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача са отбелязали 25 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 57 попадения в собствената мрежа. Като домакин Брей Уондърърс има 14 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е получил 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия отборът на Чайките е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Дери Сити

Гостуващият състав на Дери Сити е на 6-та позиция в таблицата с 37 точки, натрупани след 9 победи, 10 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 29 двубоя е вкарал 39 попадения и е получил 35 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 14 двубоя, в които има 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 18-24.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия отборът на Дери Сити има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Брей Уондърърс - Дери Сити - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата тима, Чайките не е постигнал нито една победа, Дери Сити има постигнати 4 победи, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 2-12. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Дери Сити, Домакините от Брей Уондърърс нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Брей Уондърърс постигна реми в последния си мач в първенството, а на своя стадион има поражение в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Дери Сити постигна реми в последния си двубой в Ирландия, а като гост има загуба в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.