Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Тернана

14 Септември 2014 - 19:00
Виченца
Тернана
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 3-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б между футболистите на Виченца и Тернана.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Виченца

Футболистите на отбора домакин са 18-ти в таблицата с една точка, след едно равенство и 1 загуба от началото на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 2 срещи са вкарали 1 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 2 попадения в собствената врата. Като домакин Бяло-червените е играл един двубой досега, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Виченца има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 9 получени гола.

Тернана

Отборът на гостите от Тернана е на 5-та позиция в таблицата с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 2 двубоя е отбелязал 3 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 1 попадения в своята врата. Като гост съставът е изиграл 1 мач досега, в който има 1 победа, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б отборът на Тернана има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са получили 7 попадения от противниковите тимове.

Виченца - Тернана - преки двубои

В последните 2 сблъсъка между двата тима, Виченца не е спечелил нито 1 победа, Тернана е записал една победа, а в 1 среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 0-1. В последната среща на своя стадион срещу Тернана, Домакините от Виченца нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините стигна до равенство в предишната си среща в Италия, а на своя стадион е с 2 последователни равенствa.

Тимът на гостите постигна реми в предишния кръг в Италия, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.