Обосновани Футболни Прогнози

Албасете - Спортинг Хихон

6 Септември 2014 - 19:00
Албасете
Спортинг Хихон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя от поредния кръг на текущото първенство в Сегунда Дивисион на Испания между отборите на Албасете и Спортинг Хихон.

Информацията за днешната среща:

Албасете

Домакините от Албасете се намират на 16-то място във временното класиране само с 1 записана точка, след 1 равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 2 мача имат отрицателна голова разлика 3-4. Пред своите фенове Албасете има един двубой досега, в който е записал 1 загуба, вкарал е 2 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Албасете има записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 14 получени гола.

Спортинг Хихон

Гостуващият отбор на Спортинг Хихон заема втора позиция във временното класиране със събрани 6 точки, след 2 последователни победи от старта на новия шампионат, като в изиграните 2 двубоя има положителна голова разлика 4-2. На чужд терен съставът е изиграл 1 двубой досега, в който има една победа, вкарал е 2 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат едва един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Червено-белите имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 4 гола.

Албасете - Спортинг Хихон - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Албасете има постигнати 3 победи, а Спортинг Хихон е записал 2 победи, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 мача у дома с Червено-белите, футболистите на Албасете са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Албасете записа равенство в последния си двубой в първенството, а у дома има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Спортинг Хихон е с 3 поредни успеха в шампионата, а на чужд терен постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.