Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Ваасланд-Беверен

29 Октомври 2014 - 21:30
КАА Гент
Ваасланд-Беверен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
4 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Белгия между футболните тимове на КАА Гент и Ваасланд-Беверен. КАА Гент излизат срещу Ваасланд-Беверен на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

КАА Гент

КАА Гент са трети в таблицата с временното класиране със събрани 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача са отбелязали 18 попадения и са позволили да им вкарат 12 гола в своята мрежа. Пред собствените си предани фенове съставът на КАА Гент е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Биволите имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите състави.

Ваасланд-Беверен

Отборът на гостите от Ваасланд-Беверен е 15-ти във временното класиране с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 11-15. На чужд терен тимът има 6 срещи до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-9.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Ваасланд-Беверен имат записани 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 6 попадения и са получили 8 гола от противниковите отбори.

КАА Гент - Ваасланд-Беверен - директни срещи

В предишните 4 двубоя между двата противника, КАА Гент е постигнал 2 победи, отбора на Ваасланд-Беверен е спечелил една победа, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Ваасланд-Беверен, играчите на КАА Гент са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 последователни равни срещи в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни равенствa.

Съставът на Ваасланд-Беверен е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а при гостуванията си е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.