Обосновани Футболни Прогнози

Нънийтън Таун - Доувър Атлетик

7 Октомври 2014 - 21:45
Нънийтън Таун
Доувър Атлетик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните състави на Нънийтън Таун и Доувър Атлетик от 15-ия кръг на футболното първенство в Конференция на Англия.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Нънийтън Таун

Домакините са 22-ри в таблицата с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи имат отрицателна голова разлика 8-22. У дома Нънийтън Таун има 7 мача до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Нънийтън Таун са записали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-9.

Доувър Атлетик

Гостуващият тим на Доувър Атлетик е 19-ти в таблицата с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 мача е реализирал 14 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 23 гола в собствената врата. Далеч от дома съставът е изиграл 7 мача досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Конференция футболистите на Доувър Атлетик имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Нънийтън Таун - Доувър Атлетик - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има победа в предишния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите стигна до равенство в последния кръг в шампионата, а на чужд терен постигна равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.