Обосновани Футболни Прогнози

Лион - Лил

5 Октомври 2014 - 18:00
Лион
Лил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Лион и Лил от 9-ия кръг на първенството в Франция в Лига 1.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Лион

Играчите на тима домакин са на 10-та позиция във временното класиране с 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 12-8. Като домакин ОЛ е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Лион имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 9 гола и са им вкарали 6 попадения.

Лил

Отборът на гостите от Лил е трети във временното класиране с общ сбор от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 8 двубоя има голова разлика 7-2. При визитите си тимът има 3 двубоя досега, в които има една победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 съставът на ЛОСК има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 6 гола и са получили 2 гола.

Лион - Лил - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Лион е постигнал една победа, състава на Лил също има записанa 1 победа, а в 3 срещи двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 срещи у дома с Лил, играчите на Лион нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Лион записа равенство в предишния кръг в Франция, а у дома е в серия от 2 победи.

Отборът на гостите има победа в предишния кръг в шампионата на Франция, а при визитите си допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.