Обосновани Футболни Прогнози

ЛАСК Линц - Хорн

21 Октомври 2014 - 19:30
ЛАСК Линц
Хорн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за двубоя от 15-ия кръг на текущият шампионат в Австрия в Ерсте Лига между футболните състави на ЛАСК Линц и Хорн.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

ЛАСК Линц

Домакините от ЛАСК Линц са водачи в таблицата с актив от 30 точки, след 9 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 14 мача имат положителна голова разлика 23-10. На домашна сцена тимът на ЛАСК Линц е изиграл 7 двубоя, в които е записал 6 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 15-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Лига отборът на ЛАСК Линц има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 14-6.

Хорн

Тимът на гостите от Хорн заема 9-то място във временното подреждане с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 мача е успял да вкара 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът има 7 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 4 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Хорн има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 6 гола и са получили 11 гола от противниковите състави.

ЛАСК Линц - Хорн - директни мачове

В предишният сблъсък между двата тима, Черно-белите има записанa една победа, а Хорн не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 последователни успеха в Австрия, а на своя стадион е в серия от 4 последователни успеха.

Съставът на Хорн има успех в предишния кръг в първенството на Австрия, а на чужд терен е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.