Обосновани Футболни Прогнози

Бургос - Лангрео

30 Ноември 2014 - 18:00
Бургос
Лангрео
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък между футболните отбори на Бургос и Лангрео от 15-ия кръг на шампионата в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания.

Ето и информацията за предстоящата среща:

Бургос

Домакините от Бургос са 14-ти във временното класиране с актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 18-21. Като домакин тимът има 7 срещи до момента, в които е записал 4 победи и 3 загуби, вкарал е 13 попадения в противниковата мрежа и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион Б Група 1 съставът на Бургос има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 6 попадения от противниковите отбори.

Лангрео

Гостуващият състав на Лангрео е 7-ми в класирането със събрани 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 16-17. При визитите си тимът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лангрео са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в вратата на съперниците си 10 гола и са инкасирали 4 гола от играчите на съперниците си.

Бургос - Лангрео - преки мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Бургос е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Лангрео е с 2 поредни равенствa в шампионата, а далеч от дома постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.