Обосновани Футболни Прогнози

Барселона Гуаякил - Манта

5 Ноември 2014 - 22:00
Барселона Гуаякил
Манта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се разгледам мача от 14-ия кръг на футболния шампионат в Еквадор в турнира Серия А между футболните тимове на Барселона Гуаякил и Манта.

Време е за информацията за предстоящия сблъсък:

Барселона Гуаякил

Играчите на състава домакин са на второ място в класирането с актив от 28 точки, постигнати след 9 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са успели да вкарат 23 гола в противниковата врата и са допуснали 13 попадения в своята мрежа. На собствения си терен Бикоборците е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Канарчетата имат в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 13 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Манта

Гостуващият отбор на Манта е 12-ти във временното подреждане с общ актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е вкарал 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 22 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 6 срещи, в които е записал 6 поредни загуби, реализирал е само един гол във вратата на противниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А тимът на Небесносините има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Барселона Гуаякил - Манта - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, съставът на Барселона Гуаякил има спечелени 5 победи, а отбора на Манта не е спечелил нито една победа, при обща голова разлика 11-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион с отбора на Манта, футболистите на Барселона Гуаякил имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Барселона Гуаякил има неуспех в последния кръг в Еквадор, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на Манта постигна успех в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.