Обосновани Футболни Прогнози

Опава - Баник Соколов

15 Ноември 2014 - 19:00
Опава
Баник Соколов
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между отборите на Опава и Баник Соколов от 15-ия кръг на текущото футболно първенство в Чехия в 2. Лига. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Опава своите футболисти срещу Баник Соколов.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Опава

Домакините се намират на 12-то място в класирането с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са реализирали 16 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 20 гола в своята врата. Пред собствените си верни почитатели съставът има 6 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в собствената врата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Опава е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Баник Соколов

Гостуващият тим на Баник Соколов е 5-ти в таблицата с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 мача е реализирал 21 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 14 попадения в своята мрежа. Като гост съставът е играл 7 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 11-9.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Баник Соколов са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

Опава - Баник Соколов - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Опава няма нито 1 победа, тима на Баник Соколов има записани 3 успеха, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Баник Соколов, играчите на Опава нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Баник Соколов записа равенство в предишния кръг в първенството, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.