Обосновани Футболни Прогнози

Ирони Кирят Шмона - Макаби Тел Авив

24 Ноември 2014 - 20:55
Ирони Кирят Шмона
Макаби Тел Авив
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните отбори на Ирони Кирят Шмона и Макаби Тел Авив от 9-ия кръг на текущият футболен шампионат в Израел в турнира Висша Лига.

Факти и данни за предстоящата среща:

Ирони Кирят Шмона

Футболистите на Ирони Кирят Шмона са водачи в таблицата с 20 точки, след 6 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 мача са отбелязали 17 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 4 попадения в мрежата си. У дома тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ирони Кирят Шмона е постигнал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 14 гола и са им вкарали 4 попадения.

Макаби Тел Авив

Гостуващият състав на Макаби Тел Авив заема втора позиция в таблицата с 18 точки, след 6 победи и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя е отбелязал 22 попадения и е позволил да му вкарат 8 попадения в своята мрежа. Навън отборът има 3 срещи досега, в които е записал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Макаби Тел Авив има записани 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 19 гола и са получили 8 попадения от съперниците си.

Ирони Кирят Шмона - Макаби Тел Авив - преки срещи

В предишните 5 мача между двата противника, Ирони Кирят Шмона има записанa една победа, отбора на Макаби Тел Авив е спечелил 2 победи, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели с отбора на Макаби Тел Авив, футболистите на Ирони Кирят Шмона са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Ирони Кирят Шмона постигна победа в последния си двубой в първенството на Израел, а на собствения си терен постигна равенство в предишния си мач.

Съставът на Макаби Тел Авив е в серия от 4 успеха в първенството на Израел, а като гост има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.